Coronamaatregelen

Zoals we de afgelopen weken allemaal hebben gemerkt, zijn we nog steeds druk bezig om ons te weren tegen het Coronavirus. Dat heeft ook voor ons als school nog steeds consequenties. We hebben met het team afspraken gemaakt over wat weer kan, en wat nog niet. We houden als school zoveel mogelijk vast aan de cohorten, met een aantal versoepelingen. Hieronder vind je dat in het overzicht:

 

Wat mag/kan weer  Wat mag/kan nog niet 
De kinderen mogen weer via de ingangen van de school naar binnen. Ze kunnen aan de kapstok hun jas ophangen en dan naar de klas lopen.  De kinderen uit groep 1 en 2/3 gaan via de vooringang naar binnen, de kinderen uit de andere groepen gaan via de achteringang. De kinderen van groep ¾ gaan via het hek voor maar wel door de achteringang van de school i.v.m. de jassen Ouders kunnen de kinderen nog niet in de klas brengen; afscheid nemen bij het hek blijven we dus voorlopig nog doen.
De kinderen spelen met twee groepen tegelijk buiten. Weeksluitingen gaan voorlopig nog niet door. We zorgen voor een alternatieve manier om nieuws uit de groepen te delen.
Er mag weer in de tuin gewerkt worden onder begeleiding van een ouder. Er kan voorlopig nog niet gekookt worden, omdat dan niet voldoende afstand gehouden kan worden.
Er mag weer gegymd worden in de gymzaal.  
Er mag weer getrakteerd worden! Graag gezonde traktaties.  
Oudergesprekken mogen weer ‘live’ gevoerd worden. Groepsavonden worden georganiseerd, maar dan digitaal.
Er mag weer in de hal gewerkt worden door kinderen.  
Er kunnen weer werkhoeken gedaan worden.  

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven