Vacatures Windroos

Vacature groepsleerkracht groep 7/8 – 3 dagen per week

Het is een gezellige groep van 17 kinderen en de intern begeleider is jouw duo-collega. De Windroos is een school waar je leert vanuit ervaring. Wij bieden vernieuwingsonderwijs door te werken vanuit de Freinet-gedachte; thema-gericht # kinderen schrijven elke week hun eigen tekst # samenwerken # rijk aanbod # betrokkenheid van kinderen. 

Vacature onderwijsassistent voor onze groep met Oekraïense leerlingen

Vernieuwingsschool De Windroos in Wijk bij Duurstede is op zoek naar een onderwijsassistent voor 0,8 FTE die het onderwijs aan onze Oekraïense leerlingen helpt verzorgen. Onder begeleiding van een leerkracht, die twee dagen per week aanwezig is, begeleid jij 8 kinderen tussen de 8 en 12 jaar die op De Windroos naar school gaan. 


Vacatures ’t Sticht

Directeur Montinischool in Baarn (0,8 – 1,0 fte)

Als directeur van de Montinischool stuur je het team, het onderwijs en ontwikkelingen aan. Je hebt een groot hart voor onderwijs en weet met jouw kennis en kunde het Jenaplanonderwijs verder vorm te geven. Je deinst er als directeur niet voor terug om een uitdagend verbetertraject aan te sturen, coördineren en de kwaliteit van het onderwijs verder te professionaliseren.

Allround HR Medewerker

Het Sticht is op zoek naar een proactieve, communicatief vaardige en integere HR adviseur die het College van Bestuur en onze scholen ondersteunt op het gebied van personele zaken. Deze uitdagende functie (0.6-0.8 fte) wordt gecombineerd met de functie van bestuurssecretaris (0.2 fte). 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven